Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Henkilötietojen käsittely ja verkkosivuston käyttöehdot

1. Henkilötietojen käsittely

Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilla (ttk.fi) kysytään henkilötietoja silloin, kun käyttäjä

Julkaisutilauksissa kerättyjä tietoja käsitellään ainoastaan julkaisujen toimittamista ja laskutusta varten.

Uutiskirjeiden tai kartoituksen tuloksen tilauksessa kysytään sähköpostiosoite, jota käytetään vain kyseisen kirjeen tai kartoituksen tuloksen toimittamiseen.

Työturvallisuuskeskus ei siirrä tai luovuta tietoja kolmansille osapuolille eikä EU/ETA-alueen ulkopuolelle yllä luetelluissa palveluissa.

Työsuojeluhenkilörekisterin tietojen luovuttamisesta on määritelty erikseen laissa työsuojeluhenkilörekisteristä (1039/2001)(siirryt toiseen palveluun).

2. Sivuston käyttöehdot

Sivuston (ttk.fi) tekstisisältöjä ja ladattavia aineistoja saa lainata ja linkittää edellyttäen, että lähde mainitaan. Kuvien ja graafisen materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty, ellei materiaalin yhteydessä ole toisin erikseen mainittu. Sisällön käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

Mitä tietoja Työturvallisuuskeskus kerää?

Työturvallisuuskeskus kerää henkilötietoja suostumuksesi perusteella eri tarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun). Keräämme tietoja seuraaviin palveluihin:

Työsuojeluhenkilörekisteri on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnoima ja Työturvallisuuskeskuksen ylläpitämä rekisteri, johon tallennetaan työsuojelun yhteistoimintatyöpaikat ja niiden työsuojelun yhteistoimintahenkilöstön tiedot. Tiedot rekisteriin tallennetaan työnantajien ilmoitusten perusteella. Ilmoitusvelvollisuus ja tietojen käsittely perustuu lakiin, Laki työsuojeluhenkilörekisteristä (1039/2001)(siirryt toiseen palveluun).

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun)

Miten toimin, kun haluan tietää tietojeni käsittelystä?

Työturvallisuuskeskus kerää vain välttämättömiä henkilötietoja. Näistä saat meiltä pyydettäessä palvelukohtaisen erittelyn. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun) tai postitse: Työturvallisuuskeskus, Työpajankatu 13 A, 00580 Helsinki. Tietopyynnön esittäjän tulee varautua henkilöllisyyden todistamiseen luotettavalla tavalla. Tietopyynnössä on syytä eritellä pyynnön kohteena olevan rekisterin nimi. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi kuukauden kuluessa.

Lisätietoja: tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun)