Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Osion alasivut

Työturvallisuuskeskuksen hankkeet

Työturvallisuuskeskuksen hankkeet vastaavat toimialojen ja työpaikkojen työturvallisuus- ja työsuojelutarpeisiin. Tyypillisiä tuotteita ja palveluja ovat käytännön työturvallisuustyötä opastavat ohjeet, tapahtumat, viestintäkampanjat, videot, animaatiot ja digitaaliset sovellukset.

Kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmä

Kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmä on kuntien, hyvinvointialueiden ja kirkon alan toimijoiden yhteistyöelin. Ryhmä keskittyy asioihin, jotka koskettavat kunta-alaa, hyvinvointialueita ja kirkon alaa. Ryhmän osapuolista KT nimeää kaksi edustajaa ja palkansaajapuolen osapuolet kukin yhden jäsenen.

Palveluryhmä

Työturvallisuuskeskuksen palveluryhmä yksityisten palvelualojen yhteistyöelin. TTK:n hallitus nimeää palveluryhmän jäsenet siihen kuuluvien liittojen ehdotusten pohjalta. Palveluryhmään kuuluu 9 työnantajan ja 10 palkansaajien edustajaa.

Työelämän päihdeasiantuntijat

Työturvallisuuskeskuksen yhteydessä toimivan Työelämän päihdeasiantuntijat -työryhmän tavoitteena on kehittää päihdeasioiden käsittelyä työpaikoilla työmarkkinakeskusjärjestöjen suosituksen pohjalta ja osana työkykyä ylläpitävää toimintaa.

Sotergo-asiantuntijaryhmä

Sotergo-asiantuntijaryhmään kuuluu 17 jäsentä. Kukin jäsenorganisaatio nimeää edustajansa Sotergoon. Ryhmä päättää muiden asiantuntijajäsenten nimeämisestä kahdeksi vuodeksi kerrallaan.