Jauhot elintarviketyössä

Lataa julkaisu PDF-muodossa
- Julkaisija:
- Työturvallisuuskeskus, elintarvikealojen työalatoimikunta ja Työterveyslaitos
- Sisältö:
- Soile Jungewelter, Irmeli Lindström ja Tomi Kanerva, Työterveyslaitos
- Julkaisuvuosi:
- 2021
- Toimialat:
- Elintarvikeala
- Julkaisumuodot:
- Tietokortti
- Kielet:
- suomi
Liittyvät julkaisut
PDF-julkaisu: Pölyt pois yhteistyöllä – Vähennä jauhopölyä leipomossa
Opas tarjoaa tietoa jauhopölyn hallinnan keskeisistä periaatteista sekä työkaluja ratkaisujen kehittämiseen ja arviointiin.
PDF-julkaisu: Työhygienia – Kemialliset, biologiset ja fysikaaliset haittatekijät
Työhygienia käsittää työpaikoilla ilmenevien mahdollisesti työntekijöille haittaa aiheuttavien tai heidän terveyttään vaarantavien kemiallisten, biologisten ja fysikaalisten riskitekijöiden...