Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Käyttäytyminen kriisin aikaan

Podcastissa keskustelevat Anna Kukka, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja Kaija Ojanperä, Tehy.

Puutu rohkeasti

Miten epäasialliseen työkäyttäytymiseen tulee puuttua, ja kenen tehtävä se on? Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän podcastissa keskustelevat Merja Hyvärinen, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Eija Ovaskainen, Työturvallisuuskeskus. 

Sääntöjen laatiminen yhdessä

Miksi sääntöjen ja menettelytapaohjeiden laatiminen yhdessä on tärkeää? Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän podcastissa keskustelevat Eija Kemppainen, Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ja Riikka Kolkkala, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT. 

Palautteen antaminen ja sen vastaanottaminen

Miksi on tärkeää pohtia palautteen antamista ja sen vastaanottamista? Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän podcastissa keskustelevat neuvottelupäällikkö Anne Kaitainen, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry ja neuvottelupäällikkö Oili Marttila, Kirkon työmarkkinalaitos.

Esimerkillä johtaminen

Tässä jaksossa keskustellaan esimerkillä johtamisesta. Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän podcastissa keskustelevat työelämän kehittämisen asiantuntija Merja Rusanen, KT Kuntatyönantajat ja kehittämispäällikkö Taina Tuomi, Keva.

Erimielisyyksien ja ongelmien käsittelytaidot

Miten työntekijät ja työyhteisöt voivat ratkoa erimielisyyksiä ja ongelmia, ennen kuin ne pahenevat? Työturvallisuuskeskuksen kuntaryhmän podcastissa keskustelevat työmarkkina-asiamies Marko Heikkinen, Ammattiliitto Jyty ja työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT.

Vuorovaikutus ja hyvä työkäyttäytyminen

Aikuisten oikeesti -podcast-sarjassa on keskusteltu vuorovaikutuksesta ja hyvästä työkäyttäytymisestä monelta eri kantilta. Viime vuosina työväkivalta ja epäasiallinen käyttäytyminen on lisääntynyt suomalaisilla työpaikoilla. Moni ei aina miellä sitä, että uhkaava puhekin on väkivaltaa.

Yhteenvetojaksossa keskustelevat kuntaryhmän asiantuntijat

Jakson juontaa viestintäpäällikkö Mikko Kuivalainen, Työturvallisuuskeskus.

Työpaikkaväkivallan hallinta yhteisellä työpaikalla

Työturvallisuuskeskuksen kuntien ja hyvinvointialuiden toimialaryhmän podcastissa keskustelevat Pudi Kettunen, Espoon kaupunki, Marjaana Walldén, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja Sari Aksberg, Työturvallisuuskeskus.

Työpaikkaväkivallasta ilmoittaminen

Työturvallisuuskeskuksen kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmän podcastissa keskustelevat Merja Hyvärinen, JHL, Marjaana Walldén, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja Sari Aksberg, Työturvallisuuskeskus.

Esihenkilön rooli työpaikkaväkivallan hallinnassa

Työturvallisuuskeskuksen kuntien ja hyvinvointialueiden podcastissa keskustelevat Heli Kannisto, Tehy, Heta Laurell, Helsingin seurakuntayhtymä ja Sari Aksberg, Työturvallisuuskeskus.

Julkaisija:
Työturvallisuuskeskus, kuntaryhmä
Julkaisuvuosi:
2021 ja 2023
Toimialat:
Kunnat ja hyvinvointialueet Seurakunta-ala
Aiheet:
esihenkilö johtaminen työkäyttäytyminen työpaikkaväkivalta työsuojelun yhteistoiminta viestintä ja vuorovaikutus yhteinen työpaikka
Julkaisumuodot:
Podcast
Kielet:
suomi