Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Askel kerrallaan kohti parempaa työhyvinvointia – ilmoittaudu Turvatuokio-webinaareihin  

Blogi
Kukin meistä voi vaikuttaa omalla työpaikallaan työturvallisuuskulttuuriin. Turvatuokio on työpaikan oma tapahtuma, joka lisää ymmärrystä ajankohtaisesta työturvallisuusteemasta.

Turvatuokiossa työpaikalla 

Tavoitteena Turvatuokiossa on pysyvä, pienikin muutos parempaan. Turvatuokion pituus voi vaihdella, esimerkiksi 15-30 minuuttia, työpaikan tarpeen ja aikataulun mukaan. 

Työturvallisuuskeskuksen maksuttomissa Turvatuokio-webinaareissa on jo kahden vuoden ajan kannustettu työpaikkoja pitämään omia Turvatuokioita. Webinaareihin on osallistunut satoja eri työpaikkojen toimijoita ja palautteissa he ovat tuoneet esille webinaareissa käsiteltyjen teemojen hyvää kiteytystä ja ajankohtaisuutta. Myös webinaarien napakka 1,5 tunnin toteutus ja ryhmäsparraus osallistujien koettu hyödylliseksi.

Olemme käsitelleet Turvatuokio-webinaareissa muun muassa 

Voit hyödyntää aiempien Turvatuokio-webinaarien aineistoja lataamalla niitä käyttöösi Turvatuokio-sivustoltamme. Voit muokata lataamaasi aineistoa työpaikallesi soveltuvaksi tai käyttää aineistosta vain jotain osaa. 

Tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu sinun työpaikallesi sopivan teeman webinaariin. 

18.4. klo 14.00-15.30 Etätyössä turvallisesti

20.5. klo 14.00-15.30 Työturvallisuus vuokratyössä

10.9. klo 14.00-15.30 Työkyvyn tuki työpaikalla

8.10. klo 14.00-15.30 Ääniergonomia

18.11. klo 14.00-15.30 Monimuotoisuuden huomioiminen perehdyttämisessä

Webinaarit ovat maksuttomia. Webinaarin aikana esittelemme Turvatuokio-aineiston ja opastamme Turvatuokion vetämisessä. Samassa yhteydessä ideoit Turvatuokion vetämistä työpaikallasi. Sparraat ja opit yhdessä Turvatuokion hyödyntämistä muiden osallistujien kanssa. 

Lisätietoja