Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi animaatio: Tauota työtäsi

Tauota työtäsi -animaation avulla halutaan kiinnittää huomiota työn tauottamisen merkitykseen osana fyysistä hyvinvointia työssä.

Sopivalla työn tauotuksella ja kehoa elvyttävillä liikkeillä pystymme vaikuttamaan kokonaiskuormitukseemme. Tauot ja elvyttävät liikkeet tehostavat työn tekemistä, edesauttavat työstä palautumista ja ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Animaatiossa annetaan esimerkkejä siitä, millainen tekeminen taukojen aikana antaa sopivaa vaihtelua ja mahdollistaa elpymisen.

Animaation on tuottanut Työturvallisuuskeskuksen tekstiili- ja kenkäteollisuuden työalatoimikunta. Taustatukea antoivat Työturvallisuuskeskuksen sähköalojen työalatoimikunta ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijat.

Lisätietoja

Pasi Paukkonen, asiantuntija
Työturvallisuuskeskus
pasi.paukkonen@ttk.fi
puhelin 050 911 1202