Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi animaatio: Tauota työtäsi

Tauota työtäsi -animaation avulla halutaan kiinnittää huomiota työn tauottamisen merkitykseen osana fyysistä hyvinvointia työssä.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Sopivalla työn tauotuksella ja kehoa elvyttävillä liikkeillä pystymme vaikuttamaan kokonaiskuormitukseemme. Tauot ja elvyttävät liikkeet tehostavat työn tekemistä, edesauttavat työstä palautumista ja ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Animaatiossa annetaan esimerkkejä siitä, millainen tekeminen taukojen aikana antaa sopivaa vaihtelua ja mahdollistaa elpymisen.

Animaation on tuottanut Työturvallisuuskeskuksen tekstiili- ja kenkäteollisuuden työalatoimikunta. Taustatukea antoivat Työturvallisuuskeskuksen sähköalojen työalatoimikunta ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijat.

Lisätietoja

Pasi Paukkonen, asiantuntija
Työturvallisuuskeskus
pasi.paukkonen@ttk.fi
puhelin 050 911 1202