Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Päivitetty julkaisu: Tekstiilin ja kengän työsuojelu

Työturvallisuuskeskuksen tekstiili- ja kenkäteollisuuden työalatoimikunta on päivittänyt Tekstiilin ja kengän työsuojelu -julkaisun. Julkaisua voidaan hyödyntää työpaikkojen työsuojelutyössä ja se sopii perustietolähteeksi työsuojeluhenkilöstölle.

Kuva: Tussitaikurit.

Julkaisussa käsitellään turvallisuuden johtamiseen, työpaikkojen riskeihin ja erilaisiin vaaratekijöihin sekä kuormittumiseen liittyviä seikkoja eri tekstiili- ja kenkäteollisuuden toimialoilla unohtamatta työterveyshuollon järjestämistä tai työhyvinvointia. Julkaisussa ei puututa kaikkiin lakien ja asetusten vaatimiin toimenpiteisiin vaan turvallisuusasioita käydään läpi yleisesti pyrkien huomioimaan erityyppisten ja -kokoisten työpaikkojen tarpeet.

Tilaa verkkokaupasta tai lataa maksuton PDF.

Lisätietoja

Pasi Paukkonen, asiantuntija
Työturvallisuuskeskus
pasi.paukkonen@ttk.fi
puhelin 050 911 1202