Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi julkaisu: Työpaikan päihdeohjelman rakentaminen

Päihde- ja peliongelmat koskettavat koko työyhteisöä. Turvallinen työilmapiiri edistää keskustelua ja ongelmien käsittelyä. Keskustelu lisää tietoa ja kiinnostusta päihteiden ja pelaamisen vaikutuksista yksilöön ja työyhteisöön.

Tämä materiaali auttaa keskustelemaan päihde- ja peliongelmista ja niiden haitoista ennakoivasti työyhteisössä. Keskustelut auttavat koostamaan päihdeohjelman ja sitouttaa koko työyhteisön päihteettömään työpaikkaan.

Materiaali sisältää tietoa, keskustelukysymyksiä ja lisätietoa aiheesta. Se on suunnattu koko työyhteisölle.
Materiaalin on tuottanut Työturvallisuuskeskuksen Työelämän päihdeasiantuntijat -työryhmä, jossa on edustajat työmarkkinakeskusjärjestöistä, A-klinikkasäätiöstä, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:stä ja Valtion työmarkkinalaitoksesta.
Lataa uusi julkaisu: Työpaikan päihdeohjelman rakentaminen (pdf)
Lisätietoja:
Mikko Kuivalainen, viestintäpäällikkö
Työturvallisuuskeskus
mikko.kuivalainen@ttk.fi
puhelin 044 5024080