Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

12,00 (sis. ALV)

Tämän julkaisun tarkoituksena on tukea työpaikkoja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä, monimuotoisuuden johtamisessa sekä näihin aiheisiin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa.

Kuvaus

Julkaisun tarkoituksena on tukea työpaikkoja yhdenvertai-suuden ja tasa-arvon edistämisessä sekä monimuotoisuuden johtamisessa ja huomioimisessa työsuojelussa. Julkaisu tukee myös näihin aiheisiin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa. Keskiössä ovat erityisesti tasa-arvolain ja yhdenvertaisuuslain mukaiset velvoitteet. Julkaisussa esi-tellään myös hyviä käytäntöjä ja toimintatapoja. Työpaikkoja kannustetaan ottamaan niitä käyttöön.
Julkaisu on suunnattu johdolle, esihenkilöille, työsuojeluhenkilöstölle, luottamushenkilöille sekä henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville.

Tekijä(t): Työryhmä: Tuula Haavasoja, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Pirkko Janas, Tasa-arvovaltuutetun toimisto Tanja Lehtoranta, Ammattiliitto Pro Seija Moilanen, Työturvallisuuskeskus Kirsi Mäkinen, Apteekkien työnantajaliitto Merja Vihersalo, Palvelualojen ammattiliitto PAM Kirsi Yli-Kaitala, Työterveyslaitos

Laajuus: 52 s.

Julkaisuvuosi: 2024

ISBN (painettu): 978-951-810-889-7

Julkaisun koko: B5

Tuotenumero: 26118

Lisätiedot

Paino 120 g (gramma)

Tuote maksuttomana PDF-versiona

Painetun version lisäksi tämä tuote on maksutta saatavilla digitaalisena julkaisuna.

Katso julkaisu