Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajien täydennyskoulutus

Ajankohta 19.04.2024 08:00 - 12:00
Tapahtuman toteutustapa Verkko
Kesto 4 tuntia
Ilmoittautumisaika Ilmoittautumisaika päättynyt 09.04.2024 klo 23:30.
Hinta 490,00 € + alv 24 %, yht. 607,60 €
Katso hinnan lisätiedot sivun lopusta
Sijainti Webinaari
Kieli Suomi
Toimialat Kaikki toimialat

Esittely

Koulutus antaa hyviä valmiuksia toimia kurssinjohtajana Työturvallisuuskorttikoulutuksissa. Koulutuksen suorittanut saa oikeuden toimia kurssinjohtajana seuraavat 5 vuotta, mikäli on täyttänyt muut oikeuden uusimisen kriteerit. Kriteerit löytyvät osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/kurssinjohtajakoulutus

Tavoite

Työturvallisuuskortin kurssinjohtajan täydennyskoulutuksen tavoitteena on kerrata Työturvallisuuskortti-koulutuksen oppimistavoitteet ja voimassa olevat ohjeet. Koulutuksessa harjoitellaan erilaisia opetusmenetelmiä, jotta kurssinjohtaja osaa valita omaa persoonaansa, opetettavaa ryhmää ja oppimistavoitteita tukevia menetelmiä.

Kohderyhmä

Täydennyskoulutus on tarkoitettu Työturvallisuuskortin kurssinjohtajille, joilla ovat voimassa olevat kouluttajaoikeudet ja jotka ovat toimineet kurssinjohtajina, tai ovat koulutuksenjärjestäjän yhteyshenkilöitä.

Verkkokoulutus järjestetään Zoomilla. Osallistujalla tulee olla riittävän hyvät ja luotettavat nettiyhteydet, kamera- ja ääniyhteydet (tentin aikana tulee olla kamera päällä). Jokaisella osallistujalla tulee olla oma päätelaite.
 
Ohjelma klo 8 -12
  • koulutuksen avaus
  • ennakkotehtävän purku
  • pedagoginen harjoittelu
  • tentti ajastetaan
Koulutuksen aikana pidetään 3 x 10 min. tauko
 
Koulutuksen laajuus on 4 opintotuntia.

Honka Eero

eero.honka@ttk.fi

Nissinen Tuomas

tuomas.nissinen@ttk.fi

Hinta

490,00 € + alv 24 %, yht. 607,60 €
Katso hinnan lisätiedot sivun lopusta

Lisätiedot
Osallistumiseen sisältyy ohjelmaan merkityt tarjoilut lähiosallistujille. Koulutus on hybridikoulutus, johon osallistuu sekä lähi- että etäosallistujia. Valitse ilmoittautumislomakkeella, osallistutko lähikoulutukseen vai etäyhteyden välityksellä. Koulutuksen toteutustapa saattaa muuttua riippuen etä- ja lähiosallistujien määrästä. Koulutuksen aikana kuvataan pääasiallisesti kouluttajaa, mutta esim. ryhmätöiden yhteydessä saatetaan kuvata myös muuta luokkaa. Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään 15 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Koko maksu veloitetaan, mikäli peruutus on tehty alle seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutuksen alkua tai peruutusta ei ole ilmoitettu lainkaan. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta, kun vaihtumisesta ilmoitetaan etukäteen koulutuskoordinaattorille.

Ota yhteyttä

Pessi Marjut

Koordinaattori

marjut.pessi@ttk.fi

050 9110153

Nissinen Tuomas

Asiantuntija

tuomas.nissinen@ttk.fi

050 3172650

Tapahtumaan liittyvät avainsanat
kehittäminen työturvallisuus työturvallisuuskortti työympäristö vaarojen arviointi

Ota yhteyttä

Pessi Marjut

Koordinaattori

marjut.pessi@ttk.fi

050 9110153

Nissinen Tuomas

Asiantuntija

tuomas.nissinen@ttk.fi

050 3172650