Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Epäasiallisen kohtelun ehkäisy ja käsittely työpaikalla – ennaltaehkäise ja puutu

0,00 (sis. ALV)

Julkaisun tarkoituksena on tukea työpaikkoja häirinnän, epäasiallisen kohtelun ja syrjinnän ehkäisyssä ja käsittelyssä sekä näihin liittyvien toimintamallien ja -ohjeiden laatimisessa.

Kuvaus

Julkaisussa on määritelty keskeiset käsitteet, tiivistelmä hyvän työkäyttäytymisen periaatteista ja säännöistä sekä toimintaohje epäasiallisen kohtelun varalle. Mukana on esimerkkejä niistä toiminnoista ja tilanteista, joita voidaan pitää epäasiallisena kohteluna tai jotka eivät sitä ole. Julkaisussa käsitellään työnantajan toimintaa epäasiallisen kohtelun selvittämisessä ja poistamisessa. Lisäksi esitellään työsuojeluviranomaisen toimintaa epäasiallisen kohtelun valvonnassa.

Epäasiallisen kohtelun ehkäisy ja käsittely työpaikalla -julkaisu on suunnattu työpaikkojen johdolle, esimiehille, henkilöstöhallinnolle, työsuojelun yhteistoimintahenkilöille, luottamusmiehille ja työntekijöille sekä työterveyshuollon ja oppilaitosten käyttöön.

12. painos 2016.

Tekijä(t): Työryhmä: Kirsi Mäkinen, Apteekkien työnantajaliitto Minna Hälikkä, Suomen Farmasialiitto Jukka-Pekka Tyni, Hyvinvointiala HALI Tuula Haavasoja, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Tiia Brax, Kiinteistötyönantajat Erika Kähärä, Palvelualojen ammattiliitto PAM Tanja Lehtoranta ja Minea Pyykönen, Ammattiliitto Pro Heli Kannisto, Tehy ry Päivi Rauramo ja Seija Moilanen, Työturvallisuuskeskus Toimittaja: Seija Moilanen, Työturvallisuuskeskus

Laajuus: 24 s.

Julkaisuvuosi: 2021

ISBN (painettu): 978-951-810-776-0

Tuotenumero: 22116

Lisätiedot

Paino 70 g (gramma)

Tuote maksuttomana PDF-versiona

Painetun version lisäksi tämä tuote on maksutta saatavilla digitaalisena julkaisuna.

Katso julkaisu