Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Elintarvikeala

Taukojumppaa

Taukojumppa on suunniteltu erityisesti yläraaja- tai alaraajakuormitteisen työn (esimerkiksi käsinleivonta, myymäläleipomo) vastaliikkeiksi ja palautumisen tueksi. Jumppa on Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijoiden suunnittelema. Videon on teettänyt Työturvallisuuskeskuksen elintarvikealan työalatoimikunta.

Elintarvikealan melu ja sen torjunta

Meluntorjuntakulttuurin kehittäminen on osa työpaikan työturvallisuuskulttuuria. Kulttuuri kulkee ylimmästä johdosta päällikkötasolle ja edelleen työnjohtajatasolle ja jokaiseen työntekijään.

Jauhot elintarviketyössä

Tietoa erilaisista jauhoista ja siitä, miten jauhopölylle altistumista voidaan vähentää elintarviketeollisuuden eri työympäristöissä.