Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa

Elintarvikealojen työalatoimikunta on mukana Tampereen yliopiston tutkimushankkeen: ’Turvallisuuskulttuurin kehittäminen elintarviketeollisuudessa’-ohjausryhmässä. Tutkimuksessa arvioidaan ja kehitetään turvallisuuskulttuuria elintarviketeollisuuden työpaikoilla huomioiden toimialan erityispiirteet. Hankkeessa tuotetaan tietoa alan työtapaturmien syytekijöistä ja ehkäisykeinoista sekä tuotetaan alalle soveltuva turvallisuuskulttuurin kypsyysmalli, joka tarjoaa eri kypsyystasoille linkittyviä toimintatapoja työpaikkojen työturvallisuustyön tueksi. Hankkeen aikataulu on 1.9.2022-28.2.2025. Yrityksistä mukana ovat Fazer Makeiset Oy, Saarioinen Oy, Snellmanin Kokkikartano Oy, Snellmanin Lihanjalostus Oy ja Raisio Oyj.

Ohjausryhmä

Ota yhteyttä

Tila:
Käynnissä
Aiheet:
kehittäminen riskien arviointi työturvallisuus vaarojen tunnistaminen