Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Avoin työpaikka: johtaja, HR ja kehitys

Työturvallisuuskeskus on asiantuntijaorganisaatio, joka tekee vaikuttavaa ja laaja-alaista yhteistyötä eri työelämän toimijoiden kanssa. Sen merkitys kasvaa jatkuvasti työelämän kehittyessä. Työturvallisuuskeskuksen toiminnassa korostuu eri alojen ja toimintojen vahva asiantuntijuus, käytännönläheinen tapa toimia, sekä strateginen edelläkävijyys suomalaisen työelämän tukena. Ja kaikki tämä huipputason asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä vaalien. Työturvallisuuskeskus vahvistaa johtoryhmäänsä.

Me etsimme sinua, uusi

Johtaja, HR ja kehitys

Tehtävässä vastaat osana johtoryhmää


Menestyt tässä merkittävässä roolissa, kun

Työturvallisuuskeskus tarjoaa haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Töitä tehdään viihtyisässä toimistossa Helsingin Kalasatamassa, minkä lisäksi on joustavat mahdollisuudet monipaikkaiseen työhön.

Tallenna CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.7.2024. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jätä hakemuksesi rekrytointia hoitavan InHuntin sivuilla(siirryt toiseen palveluun).

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Työturvallisuuskeskus tarjoaa työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpitää työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.