Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Haemme työturvallisuuden erityisasiantuntijaa teollisuuden aloille

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työturvallisuuden erityisasiantuntijaa teollisuuden aloille.
Kuva: Mikael Ahlfors

Erityisasiantuntijana vastaat koulutusten, hankkeiden ja tuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Organisoit ja ohjaat hankeryhmien toimintaa ja viestit omasta tehtäväkentästäsi alan työpaikoille ja laajalle yleisölle. Seuraat toimintaympäristön muutoksia ja olet mukana vastaamassa asiakasorganisaatioiden tieto- ja neuvontatarpeisiin. Työskentelet osana moniammatillista asiantuntijatiimiä, joka yhdessä auttaa työpaikkoja onnistumaan arjen työturvallisuustyössä ja työsuojelun yhteistoiminnassa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on laaja kokemus ja asiantuntemus 

Lisäksi edellytämme sinulta

Katsomme eduksi

Tarjoamme haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Teemme töitä viihtyisässä toimistossamme Helsingin Kalasatamassa. Meillä on myös joustavat mahdollisuudet monipaikkaiseen työhön.

Jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) viimeistään 24.9.2023. Kirjaa hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Haastattelut pyritään toteuttamaan 4.-6.10.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategia- ja kehitysjohtaja Tuomas Wuorikoski, tuomas.wuorikoski@ttk.fi, puh. 040 836 4156. 

Parasta työturvallisuutta yhteistyöllä

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.