Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus hakee viestinnän harjoittelijaa

Tehtävä on määräaikainen (3 kk) ja aloitus sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Olet etsimämme viestinnän harjoittelija, jos

Tarjoamme sinulle monipuolisia viestinnän tehtäviä, jotka painottuvat vahvasti digitaaliseen viestintään. Tarkempi tehtävänkuva määritellään yhdessä valittavan henkilön kanssa. Saat kivan viestintätiimin tukea ja sparrausta. Harjoittelu on palkallinen 1900 e/kk, lisäksi lounasetu. Teemme töitä viihtyisässä toimistossamme Helsingin Kalasatamassa. Meillä on myös joustavat mahdollisuudet etätyöhön.

Jätä hakemus sähköisen hakulomakkeen kautta 5.2.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mikko Kuivalainen puhelimitse 044 502 4080 keskiviikkona 25.1. klo 15–16 ja torstaina 26.1. klo 15–16.

Parasta työturvallisuutta yhteistyöllä

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.

Tutustu Työturvallisuuskeskuksen toimintaan: ttk.fi