Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus hakee kuntien ja hyvinvointialueiden sekä palvelualojen erityisasiantuntijaa

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntien ja hyvinvointialueiden sekä palvelualojen erityisasiantuntijaa.

Erityisasiantuntijana vastaat koulutusten, hankkeiden ja tuotteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Organisoit ja ohjaat hankeryhmien toimintaa ja viestit omasta tehtäväkentästäsi alan työpaikoille ja laajalle yleisölle. Seuraat toimintaympäristön muutoksia ja olet mukana vastaamassa asiakasorganisaatioiden tieto- ja neuvontatarpeisiin. Kuulut seitsemän hengen tiimiin, jonka keskiössä ovat kuntien, hyvinvointialueiden ja palvelualojen työpaikat ja työelämäverkostot.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on laaja kokemus ja asiantuntemus

Lisäksi edellytämme sinulta

Katsomme eduksi

Tarjoamme haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Teemme töitä viihtyisässä toimistossamme Helsingin Kalasatamassa. Meillä on myös joustavat mahdollisuudet etätyöhön.

Jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 20.11.2022. Kirjaa hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja kehitysjohtaja Jarna Savolainen, jarna.savolainen@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun), puh. 040 561 2022, soittoajat 3.11. klo 15–16, 7.11. klo 11–12 ja 15.11. klo 9–10.

Parasta työturvallisuutta yhteistyöllä 

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta. Tutustu Työturvallisuuskeskuksen toimintaan: ttk.fi.