Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus hakee koulutuskoordinaattoria

Työturvallisuuskeskus hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koulutuskoordinaattoria.

Koulutuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu koulutussuunnitteluun osallistuminen, koulutussuunnitelman ylläpito, vastuullaan olevien koulutusten toteuttamisen koordinointi, tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpito, asiakaspalvelu, yhteydenpito kouluttajien, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kesken sekä koulutusten toteuttamisen tukeminen ja markkinointi. Pääosa tehtävistä on rutiininomaisia, mutta pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen. 

Tulet olemaan osa neljän henkilön koulutustiimiä. Työ on itsenäistä, mutta tiimi on tukenasi. Työssä onnistumisen tueksi saat hyvän perehdytyksen tehtävään.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla

Katsomme eduksi

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja toimintatapaa sekä ulkoisiin että sisäisiin asiakkaisiin (kouluttajat). Omaksut nopeasti uusien ohjelmien ja järjestelmien käytön ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä. Sinulla tulee olla kyky ja into kehittää toimintaa niin kurssienhallinnan kuin verkko- ja monimuotokoulutuksen osalta. Olet aktiivinen ja positiivinen tiimipelaaja. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, mutta olet myös tarkka yksityiskohdissa.

Tarjoamme haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset sekä hyvän palkkauksen ja työsuhde-edut. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksen varrella, jonka lisäksi käytössä on etätyömahdollisuus.

Hakuprosessista:

Lisätietoja 

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.